Opel TECH-2 PL

Bobby
Klubowicz AKP
Posty: 78
Rejestracja: 20 maja 2008, 6:49
Lokalizacja: Ostrowiec Św.
Kontakt:

Opel TECH-2 PL

Postautor: Bobby » 17 lut 2009, 14:59

TECH - PL

Potrzebny jest jeszcze kabel. Niestety troche kosztuje :?

 


Lubię wypić piwko, góra dwa ... ewentualnie siedem.

wesoł
Moderator Techniczny
Posty: 3784
Rejestracja: 28 lut 2007, 15:39
Imię: Paweł
Auto: VW
Silnik: ASZ i AUY
Lokalizacja: Goleniow
Kontakt:

Postautor: wesoł » 18 lut 2009, 6:46

Samemu sobie zrobic mozna na dwóch tranzystorach albo wersje na maxie 232 za jakies 15 zl góra.

 


Wasyl
Przyjaciel forum
Posty: 1032
Rejestracja: 15 cze 2008, 10:31
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Postautor: Wasyl » 18 lut 2009, 10:39

wesoł pisze:Samemu sobie zrobic mozna na dwóch tranzystorach albo wersje na maxie 232 za jakies 15 zl góra.


Masz do tego jakiś schemacik? :)

 

"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..." - Colin Mcrae [*]

Bertone84
Astro-maniak
Posty: 851
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:43
Lokalizacja: Warsaw by Night
Kontakt:

Postautor: Bertone84 » 18 lut 2009, 10:58

Wasyl pisze:
wesoł pisze:Samemu sobie zrobic mozna na dwóch tranzystorach albo wersje na maxie 232 za jakies 15 zl góra.


Masz do tego jakiś schemacik? :)


w tym pliku co jest do ściągnięcia jest jpg ze schemacikiem jakimś ;) nie wiem czy to akurat o to chodzi, ale może tak...

a sam plik do ściągnięcia ma niecały 1MB

 


Wasyl
Przyjaciel forum
Posty: 1032
Rejestracja: 15 cze 2008, 10:31
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Postautor: Wasyl » 18 lut 2009, 11:20

Chyba to o to chodzi :)
Tylko skąd wziąć wtyczkę, która pasuje do astry? To sie podpina tam, gdzie się drucikiem sprawdza kody checkiem?

 

"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..." - Colin Mcrae [*]

marcin84
Astro-maniak
Posty: 171
Rejestracja: 12 sie 2008, 10:43
Imię: Marcin
Auto: Opel Astra F
Silnik: C16NZ
Lokalizacja: Złoczew
Kontakt:

Postautor: marcin84 » 18 lut 2009, 17:48

Witam
Czy tym programem TECH2 da się również diagnozować Astrę F 1992r

 


wesoł
Moderator Techniczny
Posty: 3784
Rejestracja: 28 lut 2007, 15:39
Imię: Paweł
Auto: VW
Silnik: ASZ i AUY
Lokalizacja: Goleniow
Kontakt:

Postautor: wesoł » 18 lut 2009, 20:47

Czy tym programem TECH2 da się również diagnozować Astrę F 1992r


Nie od tego jest inny program chyba ze jest to astra z 97 r. z obd2

Schematy co do interfejsu to sa na forum a ja polecam forum VU i tam jest opisane co i jak i nie trzeba szukac.

 


SHARAN 1.9 TDI AUY++++ by TUNE UP i GOLF 1.9TDI ASZ+
Dianostyka OPEL i VAG -wszystkie modele wlacznie z najnowszymi

astrasport03
Astro-maniak
Posty: 54
Rejestracja: 14 gru 2008, 18:08
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Postautor: astrasport03 » 18 lut 2009, 23:42

No wlasnie skad wziac taka wtyczke do astry ... (mam nadzieje ze chodzi o obdII) gdzie to mozna dostac?

 


wesoł
Moderator Techniczny
Posty: 3784
Rejestracja: 28 lut 2007, 15:39
Imię: Paweł
Auto: VW
Silnik: ASZ i AUY
Lokalizacja: Goleniow
Kontakt:

Postautor: wesoł » 19 lut 2009, 6:40

allegro

 

SHARAN 1.9 TDI AUY++++ by TUNE UP i GOLF 1.9TDI ASZ+
Dianostyka OPEL i VAG -wszystkie modele wlacznie z najnowszymi

yonash
Użytkownik
Posty: 18
Rejestracja: 02 paź 2008, 9:33
Lokalizacja: Stalowa Wola
Kontakt:

Postautor: yonash » 19 lut 2009, 8:28

wesoł pisze:
Czy tym programem TECH2 da się również diagnozować Astrę F 1992r


Nie od tego jest inny program chyba ze jest to astra z 97 r. z obd2


A możesz napisać, jaki to konkretnie program?

 

X16SZ


Wróć do „Ogólne”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości