Ta strona używa ciasteczek (cookies), zresztą jak większość i nikt nie miał z tym problemu.
Akceptowałeś już ZODO (zasady ochrony danych osobowych) ale dla pewności potwierdź

Opel TECH-2 PL

Opel TECH-2 PL

Postautor: Bobby » 17 lut 2009, 15:59

TECH - PL

Potrzebny jest jeszcze kabel. Niestety troche kosztuje :?
Lubię wypić piwko, góra dwa ... ewentualnie siedem.
Bobby
Klubowicz AKP
 
Topic autor
Posty: 78
Rejestracja: 20 maja 2008, 6:49
Lokalizacja: Ostrowiec Św.

Postautor: wesoł » 18 lut 2009, 7:46

Samemu sobie zrobic mozna na dwóch tranzystorach albo wersje na maxie 232 za jakies 15 zl góra.
wesoł
Moderator Techniczny
 
Posty: 3561
Rejestracja: 28 lut 2007, 16:39
Lokalizacja: Goleniow
Imię: Paweł
Auto: VW
Silnik: ASZ i AUY

Postautor: Wasyl » 18 lut 2009, 11:39

wesoł pisze:Samemu sobie zrobic mozna na dwóch tranzystorach albo wersje na maxie 232 za jakies 15 zl góra.


Masz do tego jakiś schemacik? :)
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..." - Colin Mcrae [*]
Wasyl
Przyjaciel forum
 
Posty: 1032
Rejestracja: 15 cze 2008, 10:31
Lokalizacja: Lublin

Postautor: Bertone84 » 18 lut 2009, 11:58

Wasyl pisze:
wesoł pisze:Samemu sobie zrobic mozna na dwóch tranzystorach albo wersje na maxie 232 za jakies 15 zl góra.


Masz do tego jakiś schemacik? :)


w tym pliku co jest do ściągnięcia jest jpg ze schemacikiem jakimś ;) nie wiem czy to akurat o to chodzi, ale może tak...

a sam plik do ściągnięcia ma niecały 1MB
Bertone84
Astro-maniak
 
Posty: 854
Rejestracja: 26 wrz 2007, 21:43
Lokalizacja: Warsaw by Night

Postautor: Wasyl » 18 lut 2009, 12:20

Chyba to o to chodzi :)
Tylko skąd wziąć wtyczkę, która pasuje do astry? To sie podpina tam, gdzie się drucikiem sprawdza kody checkiem?
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..." - Colin Mcrae [*]
Wasyl
Przyjaciel forum
 
Posty: 1032
Rejestracja: 15 cze 2008, 10:31
Lokalizacja: Lublin

Postautor: marcin84 » 18 lut 2009, 18:48

Witam
Czy tym programem TECH2 da się również diagnozować Astrę F 1992r
marcin84
Astro-maniak
 
Posty: 170
Rejestracja: 12 sie 2008, 10:43
Lokalizacja: Złoczew
Imię: Marcin
Auto: Opel Astra F
Silnik: C16NZ

Postautor: wesoł » 18 lut 2009, 21:47

Czy tym programem TECH2 da się również diagnozować Astrę F 1992r


Nie od tego jest inny program chyba ze jest to astra z 97 r. z obd2

Schematy co do interfejsu to sa na forum a ja polecam forum VU i tam jest opisane co i jak i nie trzeba szukac.
SHARAN 1.9 TDI AUY++ 160KM by TUNE UP i GOLF 1.9TDI ASZ
Dianostyka OPEL i VAG -wszystkie modele wlacznie z najnowszymi
wesoł
Moderator Techniczny
 
Posty: 3561
Rejestracja: 28 lut 2007, 16:39
Lokalizacja: Goleniow
Imię: Paweł
Auto: VW
Silnik: ASZ i AUY

Postautor: astrasport03 » 19 lut 2009, 0:42

No wlasnie skad wziac taka wtyczke do astry ... (mam nadzieje ze chodzi o obdII) gdzie to mozna dostac?
astrasport03
Astro-maniak
 
Posty: 54
Rejestracja: 14 gru 2008, 19:08
Lokalizacja: Olsztyn

Postautor: wesoł » 19 lut 2009, 7:40

allegro
SHARAN 1.9 TDI AUY++ 160KM by TUNE UP i GOLF 1.9TDI ASZ
Dianostyka OPEL i VAG -wszystkie modele wlacznie z najnowszymi
wesoł
Moderator Techniczny
 
Posty: 3561
Rejestracja: 28 lut 2007, 16:39
Lokalizacja: Goleniow
Imię: Paweł
Auto: VW
Silnik: ASZ i AUY

Postautor: yonash » 19 lut 2009, 9:28

wesoł pisze:
Czy tym programem TECH2 da się również diagnozować Astrę F 1992r


Nie od tego jest inny program chyba ze jest to astra z 97 r. z obd2


A możesz napisać, jaki to konkretnie program?
X16SZ
yonash
Użytkownik
 
Posty: 18
Rejestracja: 02 paź 2008, 9:33
Lokalizacja: Stalowa Wola

Następna

Wróć do Ogólne



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości